Fotograf Linda Jönér – Bröllop, barn, reklam » Fotograf Linda Jönér

Lite mer julstäming

Jag är lite av en jultoka, något som antagligen kommer sig av alla jular jag firade i USA med familjen som liten, där var det glitter och julmusik överallt. Numer gör jag allt jag kan för att vi ska få det lika  juligt fint här hemma, hittills har jag inte helt lyckats, sambon tycker lagom är bäst, men jag kämpar på!

Så för att sprida lite julstämning här på bloggen kommer bilder jag tog åt en lokal keramiker för några veckor sedan. Gillar ni hennes saker så har hon julbutik i Floda nu i december. Vill ni besöka henne klicka här:  MeraLera för hemsidan.

 

FB+TWEET+PIN+LINK+SUBSCRIBE
December 15, 2011 - 6:08 am

Tess - Åh vad juligt och fint ni har det! :)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*